Affärsnätverket

Det här är BOSS Business women


Affärsnätverket för kvinnor med driv, engagemang & ambitioner i Dalarna. Vårt mål är att stötta kvinnor med mod, kompetens & självförtroende att ta sig vidare i sina karriärer, i ledande befattningar som VD och i ledningsgrupp, att driva företag, ta sig ett styrelseuppdrag och ett ordförandeskap. I nätverket delar vi med oss av vår kunskap, utvecklar och stärker varandra och därmed bidrar till ett starkare och mer jämställt näringsliv. Stort fokus ligger på kvinnor "mitt i livet" där både karriär och livspussel får utrymme att stärkas och utvecklas. Alla affärsdrivna kvinnor i Dalarna är välkomna!

 

Affärsnätverket startades juli 2020 på initiativ av Evelyn Hult. Idén till nätverket kom under hennes år som företagsrådgivare på bank där hon bland annat uppmärksammat det låga antalet kvinnor i företagsledningar, styrelser och andra ledande befattningar. Dessutom har hon saknat ett forum för kvinnor i Dalarna med fokus på affärer, karriär och nätverkande. Allt detta kommer bidra till ett mer dynamiskt, inkluderande och jämställt näringsliv. Att inspirera andra till att våga, oavsett var i livet de befinner sig är en stark drivkraft för Evelyn.Medlemsplattformen

Den här plattformen ska vara en plats för våra medlemmar att hitta information, kunskap och inspiration. Plattformen har lite olika delar som hanterar olika typer av information. Under Upcoming finns information om kommande event och nätverksträffar samt anmälan. Under Nyheter hittar du allmän medlemsinformation, nya partners, andra intressanta tankar. Under Medlemmar och Partners i menyn finns samlade listor över registrerade medlemmar respektive partners till BOSS Business women.


Medlemskap

Du blir enkelt medlem direkt här på medlemsplattformen!

Premiummedlem 1.799 kr/år

Månadsmedlem 199kr/mån (Du spar 589kr om du väljer årsmedlemskap!)


Kontakt

boss@bossbp.se


Teamet

Evelyn Hult

Grundare och Verksamhetsledare


Evelyn är grundare och verksamhetsledare av det ständigt växande kvinnliga affärsnätverket BOSS Business Women. Från ett 50-tal medlemmar med fokus att diskutera affärer, investeringar, karriär och hållbarhet till att för närvarande ha närmare 500 medlemmar runt om i Dalarna. Med ett stort engagemang och intresse för människor väljer hon att se potentialen hos varje individ och tror att samverkan och ett schysst förhållningssätt, där vi bjuder på kontakter och kunskap skapar ett starkare näringsliv och samhälle. Jämställdhet, mångfald och inkludering är områden som hon vill bidra till och skapa förändring inom. Att se människor och företag växa, utvecklas och nå nya höjder är ett stort intresse och en stark drivkraft. Född och uppvuxen i glesbygden i Lappland gör att hon vurmar lite extra för att marknadsföra landsbygden. Hon är personen som aldrig ger upp, med en hög inre motivation och ett driv som gör henne till den hon är!

Jag vill se mer inflyttning av både företag och människor som kan verka och bo här med oss, i Dalarna. Med mixade team når vi framgång och resultat, även på sista raden, mycket snabbare! Ett välfungerande och jämställt näringsliv lönar sig för alla!


Kontakt: evelyn@bossbp.se


Sofia Wester

Verksamhetsledare

 

Sofia har mer än tjugo års erfarenhet inom försäljning i olika befattningar och branscher där hon har utvecklat ett genuint intresse för andra människor. Genom engagerad och lyhörd kommunikation lyssnar Sofia in människors behov och önskningar. Uppvuxen i det lilla samhället Furudal i Dalarnas djupa skogar i en företagarfamilj slår Sofias hjärtat lite extra för att bevara en levande landsbygd där både små och stora företag kan växa och utvecklas med hjälp av rätt människor och kompetens. Med studier inom allt från juridik, retorik och genusvetenskap har hon byggt upp ett stort intresse kring frågor kopplade till jämställdhet och mångfald, en kunskap hon bidrar med ute hos våra kunder. 

Kontakt: sofia@bossbp.se


Viktoria Åkesson Forsman

Verksamhetsledare för Falun/Borlänge


Viktoria har under hela sitt yrkesliv arbetat med människors möjlighet och förmåga till uttryck och skapande. Från att skriva låtar till att bygga företag! Fascinationen för varje persons stora potential har följt henne genom en yrkeskarriär som startade som sångerska och som sedan tagit vägen genom pedagogik, skolledarskap, verksamhetsutveckling och media. På samma sätt har jämställdhetsfrågor och allas lika värde varit en självklar ledstjärna. Efter att själv ha drivit företag i över tio år och varit verksam som chef och i ledningsgrupp finns en bred erfarenhet från tider av både med och motgång. Passionen för att skapa tillåtande miljöer där människor tillsammans utvecklar mod, möjligheter och nytänkande idéer är just vad Viktoria ser fram emot att få utlopp för här hos BOSS Business Women.

Kontakt: viktoria@bossbp.se


Ellinor Andersson Stridh

Side-kick och kreatör


Ellinor har varit med sedan starten av affärsnätverket och är Evelyns side-kick i många frågor gällande affärsutveckling, företagande och marknadsföring. Ellinor är även skaparen av vår fina logga!Boss Business Partner

Rekrytering, verksamhetsutveckling och HR från Dalarna

Boss Business Partner är en långsiktig HR-partner som äger varumärket och driver verksamheten i BOSS Business Women. Vi hjälper företag att utvecklas vidare kopplat till vision och mål, allt anpassat efter deras behov! Upptagningsområdet sträcker sig från Skåne i söder till Västerbotten i norr. I Boss Business Partner går vi in med ett äkta och långsiktigt engagemang för våra kunder där vi har en stor förståelse för de utmaningar och möjligheter de står inför och med en lång och bred erfarenhet inom företagande i olika skeende och ett brinnande intresse för människor och vårt samhälle gör det oss till din naturliga HR-samarbetspartner i frågor som rör medarbetare och chefer! Vill du se vad mer vi gör i företaget kan du besöka vår hemsida eller pratar med Evelyn eller Sofia! Söker du nya utmaningar och vill lägga in ditt CV hos oss gör du det enkelt här!

 

070 - 257 82 12

boss@bossbp.se

Copyright © 2024

559280-9213

Boss Business Partner North AB