Affärsnätverket


Det här är BOSS Business women


Affärsnätverket för kvinnor med driv, engagemang & ambitioner i Dalarna. Vårt mål är att stötta kvinnor med mod, kompetens & självförtroende att ta sig vidare i sina karriärer, i ledande befattningar som VD och i ledningsgrupp, att driva företag, ta sig ett styrelseuppdrag och ett ordförandeskap. I nätverket delar vi med oss av vår kunskap, utvecklar och stärker varandra och därmed bidrar till ett starkare och mer jämställt näringsliv. Stort fokus ligger på kvinnor "mitt i livet" där både karriär och livspussel får utrymme att stärkas och utvecklas. Alla affärsdrivna kvinnor i Dalarna är välkomna!

 

Affärsnätverket startades juli 2020 på initiativ av Evelyn Hult. Idén till nätverket kom under hennes år som företagsrådgivare på bank där hon bland annat uppmärksammat det låga antalet kvinnor i företagsledningar, styrelser och andra ledande befattningar. Dessutom har hon saknat ett forum för kvinnor i Dalarna med fokus på affärer, karriär och nätverkande. Allt detta kommer bidra till ett mer dynamiskt, inkluderande och jämställt näringsliv. Att inspirera andra till att våga, oavsett var i livet de befinner sig är en stark drivkraft för Evelyn.


Medlemsplattformen

Den här plattformen ska vara en plats för våra medlemmar att hitta information, kunskap och inspiration. Plattformen har lite olika delar som hanterar olika typer av information. Under Upcoming finns information om kommande event och nätverksträffar samt anmälan. Under Nyheter hittar du allmän medlemsinformation, nya partners, andra intressanta tankar. Under Medlemmar och Partners i menyn finns samlade listor över registrerade medlemmar respektive partners till BOSS Business women.


Medlemskap

Du blir enkelt medlem direkt här på medlemsplattformen!

Premiummedlem 1.799 kr/årTeamet

Evelyn Hult

Grundare och initiativtagare


Här möts du av en positiv och glad person med en ärlig och äkta framtoning! Jämställdhet, mångfald och inkludering är områden som jag vill bidra till och skapa förändring inom, visst vill du också vara med och göra vårt näringsliv lite bättre? Att se människor och företag växa, utvecklas och nå nya höjder är ett stort intresse och en stark drivkraft. Född och uppvuxen i glesbygden i Lappland gör att hon vurmar lite extra för att marknadsföra landsbygden. Hon är personen som aldrig ger upp, med en hög inre motivation och ett driv som gör henne till den hon är! Drivkraften för Evelyn är engagemang, att göra gott för människor och organisationer ute i samhället och att verka för en levande landsbygd.

Jag vill se mer inflyttning av både företag och människor som kan verka och bo här med oss, i Dalarna, då det ger sådana fördelar många inte upplevt eller ens funderat över.


 

Ellinor Andersson Stridh

Kreatör och sidekick


Ellinor arbetar med dryckesprovningar och är ekonomi- och marknadsansvarig i familjeföretaget Mora Bryggeri AB där hon även är delägare. Just nu är Ellinor föräldraledig med andra barnet samtidigt som hon varvar nätverkande, familjelivet och en plats som styrelseledamot i den föräldrakooperativa förskolan. På fritiden dricker denna kulla gärna öl, eller varför inte en whisky i brasskenet, hejar fram Mora IK eller lagar någonting kulinariskt och nydanande i köket (till barnens stora förtret). Mat och dryck i kombination är, förutom mötet med andra människor, största intresset.


Kontakt

boss@bossbp.se070 - 257 82 12

boss@bossp.se

Copyright © 2024

559280-9213

Boss Business Partner North AB